Garantie op uw Winner® Voetbal

Wij zijn trots op onze voetballen en staan achter de kwaliteit die wij leveren. We hanteren daarbij een “niet goed, geld terug” module.

Garantie

GARANTIE

Tradeway Nederland verleent 1 jaar garantie op  de door haar geleverde WINNER ® VOET- BALLEN. De garantie geldt ten aanzien van waterafstotendheid, de vorm en het stikwerk van de voetbal.               Uw aankoop bon is uw garantiebewijs!

 

UITSLUITING VAN GARANTIE

Op schade veroorzaakt door slijtage, noppen,       doornen, spijkers, betonnen palen, struikgewas,           verkeerd gebruik van de nippel (met kans op         beschadiging van het ventiel en/of binnenbal) en alle schade van buitenaf veroorzaakte door andere materialen en oorzaken.

De informatie op deze website wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De inhoud van de website wordt verzorgd door Winner® voetballen. Helaas kunnen we niet voorkomen dat onze website typefouten, onvolledigheden of onjuistheden bevat. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid of volledigheid van de informatie op onze website. Aan de inhoud ervan kunnen geen rechten worden ontleend.

LET OP: In onze bijsluiter die u bij de ballen vind staat een typefout. De garantie op onze ballen is 1 jaar.

KLACHTEN

Klachten dienen schriftelijk ingediend te worden met duidelijke omschrijving van toedracht en aard van de klacht. De voor garantie in aanmerking ko- mende ballen, dienen aan ons adres in Den Haag te worden gezonden. Wij repareren de bal of sturen u een nieuwe bal retour.

REPARATIE

Voetballen die niet meer onder garantie vallen, kunnen voor kostprijs worden gerepareerd, mits de schade dit toelaat. De niet voor garantie in aanmerking komende voetballen kunnen worden gerepareerd voor €15,- per bal, exclusief B.T.W. en verzendkosten.

 

EXTRA GARANTIE

Indien nieuwe voetballen worden bewaard op          kamertemperatuur en worden opgeborgen in de door Tradeway   Nederland   verstrekte   plastic   verpakking geldt een EXTRA GARANTIE van 3 jaar!