Garantie op uw Winner® Voetbal

Wij zijn trots op onze voetballen en staan achter de kwaliteit die wij leveren. We hanteren daarbij een “niet goed, geld terug” module.

Garantie

 Garantie

Winner voetballen verleent 2 JAAR GARANTIE op de door haar geleverde professionele Winner® Voetballen: Brilliant Super, Brilliant Professional, Diamond, Diamond Super en Diamond Professional.
1 JAAR GARANTIE op Brilliant, World Cup en Euro Champion Winner® Voetballen. De garantie geldt ten aanzien van waterafstotendheid, de vorm en het stikwerk van de voetbal. Uw aankoopbon is uw garantiebewijs!

Uitsluiting van garantie

Op schade veroorzaakt door slijtage, noppen, doornen, spijkers, betonnen palen, struikgewas, verkeerd gebruik van de nippel (met kans op beschadiging van het ventiel en/of binnenbal) en alle schade van buitenaf veroorzaakte door andere materialen en oorzaken.

Klachten

Klachten dienen schriftelijk ingediend te worden met duidelijke omschrijving van toedracht en aard van de klacht. De voor garantie in aanmerking komende ballen, dienen aan ons adres in Den Haag te worden gezonden. Wij repareren de bal of sturen u een nieuwe bal retour.

Reparatie

Voetballen die niet meer onder garantie vallen, kunnen tegen de kostprijs worden gerepareerd, mits de schade dit toelaat. De niet voor garantie in aanmerking komende voetballen kunnen worden gerepareerd voor € 15,- per bal, exclusief B.T.W. en verzendkosten.

Extra garantie

Indien nieuwe voetballen worden bewaard op kamertemperatuur en worden opgeborgen in de door Winner voetballen verstrekte plastic verpakking geldt een EXTRA GARANTIE van 3 jaar!

WINNER® VOETBALLEN gaat er vanuit dat u de voetbal in goede staat heeft ontvangen. Voor het in gebruik nemen van de bal, verwijzen wij u naar de handleiding.