Geschiedenis

Sinds 1978 maken we al kwalitatief zeer goede voetballen. En daar zijn we trots op! De vele lovende woorden die wij in het verleden hebben mogen ontvangen kunt u terug lezen in onze referenties. Hieronder vind u een korte geschiedenis van Winner voetballen.

Korte geschiedenis Winner voetballen

1952
In Pakistan richt familie Sheikh GENERAL TRADERS, OLYMPIC SPORTS en WIN SPORTS op. Deze bedrijven richtten zich op de handel van lederen producten waaronder, zadels voor paarden, benodigdheden voor het leger en tenten in Pakistan, en voetballen voor wereldwijd. Omdat 99% van de voetballen in de wereld komt uit Pakistan.

1977
De heer Arif P. Sheikh richt in Nederland Tradeway Enterprises op. Tradeway Enterprises richt zich met succes op de verkoop van voetballen van het merk WINNER® en overige sportartikelen in Nederland en Europa.

1982
Met Tradeway ontwikkelt de heer Arif P. Sheikh als eerste in Nederland de logo voetballen. Daarvoor heeft hij van Otto Simon BV (Bhürman Tetterode) de licentierechten ontvangen en hiermee jarenlang voor AJAX en FEYENOORD de logo voetballen ontwikkelt. En zo ook de verkoop van deze ballen in Nederlandse en buitenlandse winkels geïntroduceerd.

1990
De gehele productie van onze produkten komt in handen van het bedrijf TALONSPORT Ltd. in Pakistan. Met toepassing van de nieuwste technieken en modernste materialen werkten hier ruim 1.500 mensen. Dit was de eerste ISO-9001 gecertificeerde fabriek in Pakistan.

1998
Vanwege gezondheidsproblemen van de heer Arif Sheikh gaan de bedrijfsactiviteiten flink achteruit.

2000
De verkoopactiviteiten worden volledig stopgezet.

2000 – 2005
De bedrijfsactiviteiten worden doorgezet door de jongere broer van dhr. Sheikh die hem getraind en ingewerkt heeft voor Tradeway Nederland.

2005
De heer Arif Sheikh start opnieuw met het bedrijf TRADEWAY NEDERLAND®. Door de eerder genoemde gezondheidsproblemen verloopt dit moeizaam.

2015
TRADEWAY NEDERLAND® wordt nu volledig nieuw leven in geblazen onder de naam WINNER® voetballen.

Voordien heeft TRADEWAY NEDERLAND® een uitstekende naam opgebouwd bij meer dan 2.000 sportclubs in Nederland. Van laag amateurniveau tot hoofdklasse KNVB. Van Brielle tot Dokkum, van Millingen aan de Rijn tot Appingedam. En professionele clubs zoals Ajax, Feyenoord, ADO Den Haag, Roda J.C., sv Heerenveen, Vitesse en meer! Wij hebben meer dan 1.500 referenties die u op aanvraag kunt inzien.

WINNER® voetballen heeft uitgebreide kennis op het gebied van het vervaardigen van voetballen. Onze voetballen van het merk WINNER® voldoen aan de diverse kwaliteitseisen van de FIFA en het ILO-IPEC programma. Wij importeren zelf de hoogste kwaliteit grondstoffen en gebruiken de nieuwste technieken en materialen voor het vervaardigen van onze producten.

2016
Omdat de heer Arif Sheikh veel post mocht ontvangen van verschillende clubs, waarin hem veel beterschap werd toegewenst, kwam ook heel vaak het verzoek om weer de WINNER® voetballen te mogen gaan leveren. Nu de gezondheid van Arif Sheikh het weer toelaat, zijn wij in 2016 wederom gestart met de verkoop van een zeer goede kwaliteit voetbal tegen een zeer aantrekkelijke tarief.

Wij bieden professionele voetballen van een uitzonderlijke kwaliteit, met een hoog serviceniveau en een lage prijs!

Veel gestelde vragen

Er bestaat de mogelijkheid om uw eigen bedrijfsbal met eigen logo en
kleuren aan te schaffen. Dit is zeer aantrekkelijk en betaalbaar voor
ieder bedrijf en organisatie. U kunt kiezen uit diverse kwaliteiten zoals
prof. wedstrijd-, trainings-, of relatiegeschenkballen.

Voetballen die niet meer onder garantie vallen, kunnen voor kostprijs worden gerepareerd, mits de schade dit toelaat. De reparatiekosten bedragen € 15,- per bal, exclusief B.T.W. en verzendkosten.

Indien nieuwe voetballen worden bewaard op kamertemperatuur en worden opgeborgen in de door Tradeway Nederland verstrekte plastic verpakking geldt een EXTRA GARANTIE van 3 jaar!

WINNER® VOETBALLEN gaat er vanuit dat u de voetbal in goede staat heeft ontvangen.

U kunt uw klacht schriftelijk indienen. Vermeld hierbij de aard van de klacht.
Mocht u een klacht hebben over uw voetbal, dan kunt u de voetbal naar ons adres in Den Haag opsturen.
Wij repareren de bal of sturen u een nieuwe bal op, mits garantie.

Uw garantiebewijs is uw aankoopbon!

• WINNER® voetballen verleent 2 jaar GARANTIE op de professionele WINNER® voetballen en 1 jaar GARANTIE op de amateur
kwaliteit voetballen op stikwerk, vorm, en waterdichtheid.

• De garantie vervalt indien er schade is ontstaan door slijtage, noppen, doornen, spijkers, betonnen palen, struikgewas, verkeerd
gebruik van de nippel en alle andere van buiten inwerkende zaken.

STAP 1
Bevochtig het mondstuk met glycerine, paraffine of een mineraalolie (andere vetten niet gebruiken, dit kan het rubber aantasten). Het ventiel is gemaakt van hard gevulkaniseerd rubber. Steek het mondstuk met een schroefbeweging rechtstandig, zie afbeelding, in het balventiel, anders kan het ventiel of de binnenbal beschadigen en gaan lekken.

STAP 2
Pomp een beetje lucht in de bal. Kneed daarna de bal tussen je handen aan alle kanten, zodat de naden van de vlakken zich goed kunnen zetten en de bal soepel wordt. Pomp meer lucht in de bal en herhaal het kneden en oppompen totdat de bal tot 110% is opgepompt.

STAP 3
Controleer de bal aan alle kanten op slecht sluitende naden, schud de bal en luister of er lucht ontsnapt. Doe een druppel paraffineolie in de ventielopening indien de bal door het ventiel lucht verliest.

STAP 4
Een uur voor de wedstrijd de 10% extra lucht laten ontsnappen. Ook weer rechtstandig het mondstuk met een schroefbeweging in het balventiel steken. De bal heeft dan een mooie ronde vorm. Maak na gebruik de bal schoon. Verlaag de balspanning tot 50%. Dit kan gedaan worden met een bevochtigd mondstuk dat wederom, rechtstandig in het ventiel wordt gestoken. Vet de bal in met bijenwas en bewaar deze bij kamertemperatuur. De bal moet in een plastic hoes worden bewaard, dit voorkomt uitdroging.

Als je wilt winnen

moet je scoren en scoren doe je met Winner® Voetballen.

Bestel nu